2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

DIVALTA, UAB grožio studija - Naujos salono paslaugos yra skirtos kūno bei veido gražinimui, formų palaikymui bet atsipalaidavimui.



DIVALTA, UAB grožio studija
Įmonės kodas 301011554
A. Juozapavičiaus g. 6A, LT-09310, VILNIUS (5) 2753111
studija@divalta.lt
http://www.divalta.lt
Kontaktinis asmuo:
Sonata Daikerienė, Savininkas
Veiklos apibūdinimas
Grožio studija "Divalta" įkurta 2004 metais. Nuo 2007 metų studija plečia savo veiklą ir siūlo kliento patogumui platesnį paslaugų pasirinkimą. Dabar salone galite ne tik pakeisti savo įvaizdį, bet ir puikiai pailsėti, atgauti jėgas naudojant įvairias sveikatos procedūras.

Naujos salono paslaugos yra skirtos kūno bei veido gražinimui, formų palaikymui bet atsipalaidavimui. Mūsų studijoje dirba profesionalūs meistrai, turintys darbo patirtį, lakią vaizduotę, tobulinantys savo kvalifikaciją seminaruose Lietuvoje ir užsienyje. Mes suteiksime kirpėjo-stilisto, kosmetologės, manikiūristės, pedikiūristės bei visažistės paslaugas.

Grožio studijos "Divalta" maloni aplinka bei profesionalūs darbuotojai užtikrina siūlomų procedūrų kokybę.

Dirbame su:
Prekių ženklai
LOREAL, HOLLYWOOD, GOLDWELL, OPI, PHYTOMER, Z-ONE, SOTHYS, ERICSON
Paieškos žodžiai
Kirpykla, grožio salonas, makiažas, nagų priauginimas, kosmetologinis kabinetas, vakuuminis masažas, modeliuojantis masažas, įvyniojimai, veido procedūros, mikropigmentacija, organizmo valymas, fotoepiliacija, plaukų kirpimas, dažymas, tonavimas, moliravimas sruogelėmis, šukuosenos, cheminis tiesinimas, vestuvinės šukuosenos, vestuvinis makiažas, plaukų priauginimas, depiliacija, visažisto paslaugos.

2 komentarai:

  1. O ar šioje grožio studijoje atliekamas permanentinis makiažas? Nes kiek suprantu proginiai makiažai atliekami.

    AtsakytiPanaikinti
  2. htmikropigmentacija

    Mikropogmentacija, arba kitaip, permanentinis makiažas – tai inovatyvus būdas, tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, norintiems paryškinti savo natūralius bruožus. Jeigu Jūs ieškote, kur atlikti šią be galo gyvenimą palengvinančią paslaugą, tai InkFairy yra Jūsų teisingas pasirinkimas. Susisiekite dabar.


    to get more - https://www.inkfairy.lt/ka-reik-t-zinoti-pries-procedura

    AtsakytiPanaikinti